- 200g kipfilet
- gemengde salade
- 1/4de venkelknol
- 1/2de courgette
- 50g kerstomaatjes
- 1/4de rode paprika
- 1/4de gele paprika
- 1 el tijm
- verse basilicum
- peper, zout
- currypoeder
- paprikapoeder
- olijfolie
Verwarm de oven voor op 180graden. Ontvel de paprika’s, verwijder de zaadjes en snij ze in grove stukken.
Snij de rest van de groenten ook in grove stukken. Verdeel ze over een ovenschotel en kruid met peper en zout. Bestrooi de ovenschotel met verse tijm. Rooster de groenten tot ze beetgaar zijn. (25-30 min) en keer ze halverwege om.
Sbij de kip in blokjes en kruid met peper, zout, currypoeder en paprikapoeder en bak ze in een warme braadpan met een kleine hoeveelheid olie. Snipper de basilicum fijn. Schik de sla op een bord, verdeel er de geroosterde groenten en de kip over en bestrooi het gerecht met de gesnipperde basilicum.