- 1 bussel asperges
- 1 courgette
- 1 eetlepel arachideolie
- 2 eetlepels water of witte wijn
- versgemalen peper en zout
- geraspte muskaatnoot
- verse tuinkruiden: kervel, peterselie, bieslook
- Schil de asperges en snij ze in schuine stukken van 2 à 3 cm. Laat de sch
- il aan de courgettes en snij ze
- in schijven.
Verwarm 1 eetlepel olie in de wok.
Roer er de asperges bij, samen met het water zodat de asperges weinig of niet kleuren. Wanneer de asperges
beetgaar zijn, mogen de courgettes toegevoegd worden.
Breng alles op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
Werk de schotel af met de fijngehakte tuinkruiden.
Voeg 1 dl light room toe aan het einde van de bereiding. Verkruimel daarna wat Gandaham op de
groenten. Zo krijgt het gerecht extra smaak én kleur!