btn-facebook btn-boek-afspraak
Diëtistenpraktijk Valerie Smeets
Diëtistenpraktijk Valerie Smeets
Diëtistenpraktijk Valerie Smeets

Shop coach

Samen naar de supermarkt!

 

Er is nog nooit zo'n groot aanbod geweest binnen de verschillende voedingsmiddelen. De fabrikanten beloven ons allemaal een gezond product, calorie-arm, goed voor de lijn, met minder suiker, vezelrijk,... Maar is dat ook zo?

En hoe zit dat met die verborgen suikers en vetten? Welke tussendoortjes geef je je spruit het best mee naar school?...

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer? Wil je weten waar je op moet letten tijdens het doen van je wekelijkse boodschappen? Of misschien heb je diabetes, een verhoogd cholesterol of spijsverteringsproblemen en wil je weten welke producten in je voeding passen?

Dan is een winkelsessie zeker iets voor jou!

Tijdens de sessie van 1 uur lopen we samen langs de winkelrekken. Tijdens het doen van je boodschappen leer ik je etiketten interpreteren en de addertjes onder het gras ontdekken. Je ontdekt ook meteen dat gezond winkelen ook budgetvriendelijk kan!

Daarbovenop krijg je tijdens het winkelen ook tips en ideeën om je gerechten gezond klaar te maken. Wat je leert heb je meteen ook voor de toekomst beet!

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Je boekt een sessie via het contactformulier. Om praktische redenen vraag ik wel de sessie op voorhand te betalen via overschrijving.

We spreken af voor de supermarkt van jou keuze. (regio Hechtel-Eksel of Colruyt Helchteren) Binnen de regio Hechtel-Eksel worden er geen verplaatsingskosten in rekening gebracht.

De sessie duurt ongeveer één uur en kost 50 euro. 

Iets voor jou? Vul dan het contactformulier op de website in en we leggen onze sessie vast!

Hopelijk tot snel!

icon-quote

Geen dieet, wel een levensstijl!

> Valerie Smeets